苦瓜滷梅乾菜

苦瓜滷梅乾菜

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 50 克
  • 梅干菜乾 洗淨,切段(約1.5公分)
    100 克
  • 苦瓜 去籽及白瓤,切塊(約3公分)
    600 克
  • 200 克
  • 醬油
    50 克
  • 20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2.073 g
Calorieën 514 kJ / 122 kcal
Vetten 8.582 g
Vezels 3.367 g
Koolhydraten 10.545 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...