Apparaten en accessoires
苦瓜滷梅乾菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 人份
Ingrediënten
-
薑20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切段(約1.5公分)100 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切塊(約3公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.073 g
Calorieën
514 kJ /
122 kcal
Vetten
8.582 g
Vezels
3.367 g
Koolhydraten
10.545 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan