Apparaten en accessoires
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
500 gramos
Ingrediënten
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de apio nabo en trozos (2-3 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 gramos
Natrium
5 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
120 kJ /
28 kcal
Vetten
0 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCCIÓN AL VAPOR
80 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Dientes de ajo picado
5min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min