Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo

Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo

4.8 53 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 doses

Ingrediënten

  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços (2 cm)
    600 g
  • bolbo de aipo cortado em pedaços (2 cm)
    450 g
  • queijo flamengo ou outro queijo semi-duro (por exemplo, Emmental ou mozarela curado) cortado em pedaços
    200 g
  • peito de frango s/ pele
    800 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • azeite
    30 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • tomate em pedaços
    600 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá cheia de
    1 cubo de caldo de legumes, esfarelado
  • açúcar
    1 c. chá de
  • leite
    390 g
  • manteiga cortada em pedaços
    60 g
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • noz-moscada
    2 pitadas de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1288 mg
Eiwitten 47 g
Calorieën 2235 kJ / 534 kcal
Vetten 25 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...