Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 97.3 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 50 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3u. 30min
Bignè alla crema di ricotta
2u. 30min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3u. 30min
Granita alle mandorle e lime
10min
Pane injera
8 godz. 30 min
Pane di frumento e farro
12u.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Lecca-lecca
40min