Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 97.3 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 50 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dado granulare
8 godz. 15 min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1 godz.
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Riso speziato con gamberi e ananas
40min
Insaporitore alle bucce di verdure
2h 15min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Lorighittas
2h 15min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3h 40 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Carote fermentate
84h 30min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Giardiniera sott'aceto
721h 25min