Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 260 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
10
g mel
of 10 g açúcar amarelo - 350 g farinha de mistura de cereais
- 150 g farinha tipo 65
- 20 g azeite
- ½ c. chá de sal
Molho de tomate
- 200 g tomate fresco cortado em pedaços
- 5 folhas de manjericão
- 1 dente de alho
- 50 g azeite
- ½ c. chá de orégãos
- ¼ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de banana com crème fraîche
2 godz. 25 min
Salada de batata-doce, romã e feta
35min
Penne com camarão e molho de acelga
50min
Molho de cogumelos e vinho branco
30min
Esparguete integral com cebola e acelgas
1 Std. 10 Min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1 Std. 30 Min
Piza picante
1 Std. 20 Min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40min
Bruschettas de tomate e ricota
25min
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10min