Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 100 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 180 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Masa de pan
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para trabajar la masa)
- 310 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 430 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
Chorizos criollos a la brasa
- 12 chorizos criollos
Salsa pebre
- 100 g de aceite de oliva
- 1 - 2 dientes de ajo
- 15 - 20 g de cilantro fresco
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 2 tomates de ensalada (sin piel ni semillas) en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 1 chile fresco (sin pedúnculo ni semillas) en trozos
- 25 - 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1401 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 579.7 mg
Alternatieve recepten
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Ají de gallina
1 Std. 15 Min
Pudin de maíz
1 Std.
Pisco sour
10 Min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6u. 50min
Causa limeña de atún
1 Std. 20 Min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pastelera de choclo
1 Std.
Cóctel pisco sour
10 Min
Sopaipillas chilenas
45min
Pebre
20 Min