Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 100 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 180 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Masa de pan
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para trabajar la masa)
- 310 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 430 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
Chorizos criollos a la brasa
- 12 chorizos criollos
Salsa pebre
- 100 g de aceite de oliva
- 1 - 2 dientes de ajo
- 15 - 20 g de cilantro fresco
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 2 tomates de ensalada (sin piel ni semillas) en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 1 chile fresco (sin pedúnculo ni semillas) en trozos
- 25 - 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1401 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 579.7 mg
Alternatieve recepten
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Ají de gallina
1h 15min
Charquicán con charqui
1 godz. 10 min
Chupe de locos
1h 20min
Pisco sour
10 min
Cóctel pisco sour
10 min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6h 50 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Pan amasado
55min
Pastelera de choclo
1 godz.
Queque clásico
1h 20min
Pebre
20 min