Compatibele versies
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
- 300 g czerwonej kapusty, pokrojonej na kawałki
- 4 - 6 jajek, o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
- 1300 g wody
- 10 g octu
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 253 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 21 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierniczki-witrażyki
2h 10min
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
3u. 20min
Wielkanocne gniazdka czekoladowe
1h 30min
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
10 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)
2h 45min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2h 10min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25min
Kompot z suszu
2h 10min
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
3 godz. 5 min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50min
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3u. 20min