Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Basil Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 can crushed tomatoes (28 oz)
- 1 tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Crispy Eggplant
- 1 eggplant (14-16 oz)
- kosher salt, Diamond Crystal®, as needed to sprinkle
- 8 ½ oz oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed, to fry
- 2 oz all-purpose flour
- 4 oz panko
- ½ oz garlic powder
- ½ oz onion powder
- ½ oz paprika
- 3 large eggs
- 20 fresh basil leaves, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1220 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spanish Rice
30min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Roasted Vegetable Pizza
1h 20min
Greek Lentils and Rice
35 min