Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
Bolognese-Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
Ricottacreme
- 400 g Ricotta
- 1 Ei
Béchamel-Sauce und Fertigstellung
- 30 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
- 360 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Olivenöl zum Einfetten
- 12 Lasagneplatten (à ca. 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2861 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 631 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Caesar-Nudelsalat
35min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min
Puten-Enchilada-Auflauf
45min
Gnocchi mit Chicken-Alfredo-Sauce
25min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1h 30min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 Std. 10 Min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Straßburger Auflauf
50min
Linguine mit Pesto Primavera
20min