Compatibele versies
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 2 postas de bacalhau demolhado s/ pele (200 g cada, 3 cm grossura aprox.)
- ¼ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 30 g azeite
- 10 pés de coentros
- 1850 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (vitamina C em pó)
Puré de pimentos assados
- 300 g pimentos vermelhos
- 2 dentes de alho
- 10 g azeite
- 5 pés de tomilho, só as folhas
Molho
- 50 g cebola
- 5 pés de aneto, só as folhas
- 50 g vinho branco
- 100 g natas
- 1 c. chá de amido de milho
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b. p/ grelhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2910.2 kJ / 695.6 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 6566.9 mg
Alternatieve recepten
Baba ghanoush de abóbora
35 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Bebida quente de avelã
15min
Cozer 500 g de alperce
Geen beoordelingen
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2h 10min
Frango em vinho tinto
6h
Bolo do caco com massa-mãe
16h
Pãezinhos de bacon com pera e tomilho
15h
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pão branco
15h
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min
Crème brulée com especiarias
1 godz.