Compatibele versies
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 2 postas de bacalhau demolhado s/ pele (200 g cada, 3 cm grossura aprox.)
- ¼ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 30 g azeite
- 10 pés de coentros
- 1850 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (vitamina C em pó)
Puré de pimentos assados
- 300 g pimentos vermelhos
- 2 dentes de alho
- 10 g azeite
- 5 pés de tomilho, só as folhas
Molho
- 50 g cebola
- 5 pés de aneto, só as folhas
- 50 g vinho branco
- 100 g natas
- 1 c. chá de amido de milho
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b. p/ grelhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2910.2 kJ / 695.6 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 6566.9 mg
Alternatieve recepten
Refogar 200 g de cebola
25min
Leite creme fino
15min
Refogar 350 g de chalota
25min
Pizas de batata-doce e legumes assados
Brak ocen
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1u. 50min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16h 40min
Farinha integral
5min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30min
Técnica Rebuçados
Brak ocen
Peito de pato com molho de laranja
2hod. 20min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min