Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 天貝 ,切小塊(約1.5公分)
- 油 ,少許
- 30 克 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- 15 克 新鮮紅辣椒
- 5 克 乾辣椒 ,去籽
- 20 克 油
- 150 克 蘑菇 ,切片(約0.5公分)
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- 15 克 醬油
- 30 克 水
- 400 克 罐裝切碎蕃茄 (含湯汁)
- 80 克 四季豆 ,切段(約2公分)
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1693.3 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 390.6 mg