Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'amandes émondées
- 125 g de dattes dénoyautées, coupées en morceaux
- 60 g d'huile de noix de coco
- 200 g de noix de cajou, trempées 15-20 min dans de l'eau chaude et égouttées
- 130 g de lait de coco
- 25 g de jus de citron
- 70 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 20 g de cerises, dénoyautées et coupées en morceaux
- Voeding
- per 8 parts
- Calorieën
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 255.1 g
- Vetten
- 255.7 g
- Verzadigd vet
- 98.3 g
- Vezels
- 33.9 g
- Natrium
- 120.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à choux sans gluten
20min
Entremets végétalien aux fruits rouges
12h
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Brioche sans gluten
2j 15 menit
Farine de riz
5min
Tartelette fraise coco (vegan)
5h 30 min
Cheesecake noix de coco-caramel
3u. 40min
Pâte à tartiner sans gluten
15min
Brownies aux dattes sans farine
45 min
Fondant sans gluten et sans lactose
35 min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10 min