Compatibele versies
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 2 ½ c. chá de sal
- 600 g lombos de pescada
- 1 limão, só o sumo
- Pimenta q.b.
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 20 g vinho branco
- 250 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 500 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 pitada de noz-moscada
- Folhas de coentros q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1098.6 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1098.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35min
Curgetes recheadas com atum
1 godz.
Salada de brócolos, maçã e carne
25min
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40min
Fusilli com mascarpone e nozes
30min
Atum fresco com feijão-verde
30min
Empadão de atum
1 godz. 10 min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 godz. 30 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55min
Farfalle com bacon e cogumelos
55min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min