Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
TM6 TM5

Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa

4.3 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
  • 2 ½ c. chá de sal
  • 600 g lombos de pescada
  • 1 limão, só o sumo
  • Pimenta q.b.
  • 120 g cebola
  • 2 dentes de alho
  • 50 g azeite
  • 200 g tomate em pedaços
  • 1 folha de louro
  • 20 g vinho branco
  • 250 g água
  • 1 c. chá de açúcar
  • 500 g espinafres descongelados, bem espremidos
  • 1 pitada de noz-moscada
  • Folhas de coentros q.b. p/ guarnecer

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1098.6 kJ / 262.6 kcal
Eiwitten
22.6 g
Koolhydraten
22.7 g
Vetten
9.5 g
Verzadigd vet
1.4 g
Vezels
4.8 g
Natrium
1098.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten