Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g alho-francês, só a parte branca
- 600 g batata pequena ou cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby® (4 unid. aprox. pequenas),
- Água q.b. p/ cobrir as fatias de batata
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
-
½
cubo de caldo de peixe
of ½ c. chá de caldo de peixe caseiro - ½ c. chá de pimenta preta
- 300 g natas espessas (48% de gordura)
- 600 g filetes de peixe s/ pele (bacalhau, garoupa, etc.)
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 1 c. sopa de manteiga
- 1 limão cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2731.5 kJ / 652.8 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 Min
Guisado de porco com puré de batata
9h
Carne em massa folhada
40 Min
Crepes com frango
1h 35 min
Rolinhos de peru com bechamel de maçã da Denize Soares
3 Std.
Tarteletes de fruta da época
1h
Rolos de crepes com recheio de fiambre e abacate
40 Min
Cachorro com camarão e maionese de pickles e coentros
30min
Curgete à bolonhesa
35 min
Esparguete preto com lulas de conserva
30min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30 min
Risoto de limão com peito de frango picante
1h 25 min.