Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese
- 350 g óleo
- 1 ovo
- 1 dente de alho
- ½ c. chá de molho inglês
- 1 c. chá de mostarda
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g vinagre
Empadão
- 800 g água
- 4 ovos
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada às rodelas
- 1 folha de louro
- 250 g atum em lata, em azeite, escorrido
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de colorau
- 140 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Azeitonas pretas s/ caroço q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3796.2 kJ / 907.3 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 77.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1242.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Carne em massa folhada
40 min
Filetes de peixe com batata gratinada - TM5
Nu există evaluări
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1h 15min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Sopa de espinafres com ovo
30min
Empadão de frango com caril
1h 15min
Massa preguiçosa
1h
Empadão enrolado
1h 30min
Arroz de frango
50min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30min