Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 926.2 kJ / 221.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 23.6 mg
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema mousseline
1h
Pan di Spagna
1h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Millefoglie
5h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Ravioli alla carbonara
1h 30min