Tarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges

4.7 9 beoordeling
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
8 portioner

Ingrediënten

Dej
  • hvedemel
    150 g
  • smør koldt, tern (2 cm)
    80 g
  • havsalt
    1 knivspids
  • vand koldt
    50 g
Fyld
  • løg skåret i mindre stykker
    80 g
  • kyllingebryst, uden skind og ben skiver (1 cm)
    350 g
  • vand
    220 g
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l)
    ½
  • laurbærblad, tørret
    1
Sauce
  • smør tern
    25 g
  • mælk
    150 g
  • hvedemel
    25 g
  • havsalt til smag
    ½ teske
  • hvid peber, stødt til smag
    ¼ teske
  • asparges, hvide kogte, skiver (2 cm)
    80 g
  • persilleblad, frisk groft hakket, til pynt
    1 spsk

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1122 kJ / 267 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen