Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
of 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Brochettes de kefta
55min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Baklavas libanais
1 Std. 5 Min
Manaïches au zaatar
2h
Naans au chou-fleur épicé, dip à la feta et tahini au thé matcha
1h 20min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Rekakats libanais
45min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1h 15min