Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à soupe de miel
- 250 g d'eau
- 420 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
La garniture
- 20 g de zaatar
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 1 pincée de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Pains du Sud en 2 façons
1 Std. 25 Min
Brioche aux fruits secs
3 godz. 30 min
Hamburger langos et salade verte
1 Std. 30 Min
Pains de seigle au citron
3h 50min
Pain nordique
1 Std.
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Pains de seigle plat
1 Std. 30 Min
Schiacciata aux oignons et à la sauge
3hod. 20min
Pains au zaatar
1h 55 min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1 Std. 50 Min
Mini-brioches au saucisson
2 Std.
Pain pide (pain turc)
2 Std.