Fylt paprika med ris og tomatsaus

Fylt paprika med ris og tomatsaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porsjoner

Ingrediënten

Fylt paprika med ris
  • løk delt i to
    70 g
  • hvitløksfedd (optioneel)
    1
  • oksekjøttdeig
    300 g
  • hvitt brød delt i biter
    2 skiver
  • sennep
    20 g
  • salt
    ½ ts
  • paprika krydder, søtt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • egg
    1
  • paprika rød, grønn eller gul
    4
  • vann
    1200 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
    2
    2 toppet ts grønnsaksfond
  • ris, parboiled
    250 g
Tomatsaus
  • smør delt i biter
    40 g
  • hvetemel
    40 g
  • hakkete tomater, på boks
    500 g
  • tomatpuré (konsentrert)
    50 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • sukker
    1 ts
  • sitronsaft
    1 ts

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 28 g
Calorieën 2712 kJ / 648 kcal
Vetten 23 g
Vezels 8.3 g
Koolhydraten 80 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen