Indrefilet av svin med surkål og potetpuré

Indrefilet av svin med surkål og potetpuré

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • løk delt i to
    350 g
  • baconterninger
    100 g
  • indrefilet av svin
    500 - 600 g
  • salt
    2 ts
  • pepper, malt
    ¼ ts
  • paprika krydder, søtt
    1 - 1 ½ ts
  • mager bacon, røkt (60-80 g)
    6 - 8 skiver
  • surkål
    500 g
  • laurbærblad, tørket (optioneel)
    1
  • einebær (optioneel)
    3
  • vann
    500 g
  • poteter delt i biter (3 cm)
    750 g
  • stekeolje
    3 ss
  • melk
    140 g
  • smør
    40 g
  • muskatnøtt, malt
    2 - 3 klyper

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 47 g
Calorieën 2467 kJ / 590 kcal
Vetten 25 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen