Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 480 g cukru
- 300 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 240 g masła, pokrojonego na kawałki
- 6 jajek
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1459.8 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 37.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos karmelowy
1u. 30min
Kawowy sos karmelowy
45min
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g
20min
Krem angielski (Crème anglaise)
2h 25min
Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)
10min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20min
Krem pomarańczowy
35 min
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1h 40min
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 Std.
Cytrynowe tiramisu
6 godz. 25 min
Frużelina z mrożonych wiśni
30min
Beszamel – 600 ml
15min