Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zaczyn typu poolish (dzień 1.)
- 175 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 175 g wody
- 1 mały kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna grochu (1 g)
Ciasto właściwe (dzień 2.)
- 175 g wody, zimnej
- 325 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- olej, do natłuszczenia
- 2 łyżeczki soli
- 1 mały kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna grochu (1 g)
- 5 - 10 kostek lodu lub pół szklanki wody (ok. 100 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1263.2 kJ / 301.9 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 1.5 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 780 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabatty na zakwasie
17 Std.
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Plecione bułki z makiem
14 Std. 30 Min
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Rustykalne zakręcone bagietki na zakwasie z nadzieniem serowo-oliwkowym
26h
Bułki pszenno-żytnie na zakwasie
14h
Bułki orkiszowe z posypką
14 Std. 30 Min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16 Std. 45 Min
Bagietki rustykalne
15h
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Zakwas pszenno-jabłkowy
48h 20min
Kajzerki
15 godz. 45 min