Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g mlecznej czekolady
of 50 g nugatu, kakaowego (patrz wskazówka) - 30 g migdałów, ze skórką
- 200 g masy marcepanowej, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
- 100 g cukru pudru
-
1
łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżki cukru wanilinowego -
20
g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
of 20 g soku pomarańczowego - 500 g wody
- 1 opakowanie polewy czekoladowej, ciemnej lub białej (ok. 100 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto łabędzi puch
5h 30min
Keks
2h 30min
Przekładane ciasto marchewkowe z orzechami
2h 55 min
Rolada malinowa
1 Std. 20 Min
Ciasto arbuz
6h
Babka piaskowa "Fix"
1h 30min
Migdały w karmelu (guirlache nougat)
1h 30min
Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną
2 godz. 35 min
Krem sułtański
2 godz. 15 min
Angielskie ciasto z bakaliami i marcepanem (Simnel cake)
3 Std.
Ciasto z cytrusową marmoladą
2 Std.
Cake pops „Ciasteczkowe potwory”
3 Std.