Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo cotovelo
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 10 g folhas de hortelã, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado, espremido
- 200 g natas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2944 kJ / 703.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 78.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 772.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 min
Esparguete preto com lulas de conserva
30 min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45 min
Caldeirada de polvo
1 Std.
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25 min
Empadão de atum
1h 10min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1 Std.
One pot de massa com salsicha
30 min
Salada de batata com atum e ovo
40 min
Jardineira de frango
35 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 min