Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo cotovelo
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 10 g folhas de hortelã, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado, espremido
- 200 g natas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2944 kJ / 703.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 78.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 772.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolinhos de couve-lombarda com carne picada
1 Std. 15 Min
Bacalhau no forno
45 min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3h
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1h 30min
Roupa velha de peru
1h 10min
Costeletas de porco com molho de café
40 min
Almôndegas com legumes estufados
45 min
Almôndegas com lentilhas
4 Std.
Arroz de frango
50 min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Empadão de lulas
1h 25min
Arroz de cenoura
30 Min