Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g grzybów, suszonych, np. podgrzybków, borowików
- 30 g wody
- 100 g pieczarek, pokrojonych na kawałki
- 50 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 120 g białego wina, wytrawnego
- 200 g bulionu drobiowego, płynnego
- 125 g śmietany, 18% tłuszczu
- 25 g mąki pszennej
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 551.5 kJ / 131.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 272.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1u. 15min
Krem z suszonych grzybów
55min
Gołąbki z kaszą i grzybami; Sos grzybowy
1h 45min
Pasztet z gęsi z farszem grzybowym
9 godz. 45 min
Kapusta zasmażana
1 Std. 35 Min
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2 Std. 10 Min
Sos pieczarkowy
40min
Sos pieczeniowy
55min
Policzki wołowe duszone w winie, purée z batatów i brokuły
2h
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2h 40 min
Tomate frito – hiszpański sos pomidorowy
10 min
Klopsiki z sosem grzybowym na białym winie
1 Std. 35 Min