Apparaten en accessoires
醬煮杏鮑菇
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 30min
1 人份
Ingrediënten
-
杏鮑菇 切滾刀塊(約3公分)500 克
-
水500 克
-
冰糖粉25 克
-
薑 切片10 克
-
醬油70 克
-
洋蔥 切絲,泡入冰水以去除嗆味200 克
-
小黃瓜 切絲50 克
-
新鮮綜合生菜 (optioneel) 少許
-
七味粉1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
23.3 g
Calorieën
1959.3 kJ /
468.7 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
4.07 g
Koolhydraten
105.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepten
Taiwan
Taiwan