Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
Alternatieve recepten
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Easy Cheese Souffles
1h
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken Stock Paste
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1h
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h