Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Sous-Vide Osso Buco
12 godz. 40 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 Std.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25 min.
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Strawberry Caipiroska
10 min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1hod. 10min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min