Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 1 粒 蒜頭
- 50 克 特級初榨橄欖油
-
100
克 新鮮牛肝菌菇 ,切片
of 30 克 乾燥牛肝菌 ,溫水浸泡20分鐘,瀝乾水份 - 100 克 新鮮蘑菇 ,切片
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 1200 克 水
- 300 克 義大利寬麵 (鳥巢麵)
- 1 - 2 小撮 現磨黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.6 g