義大利寬麵炒牛肝菌菇

義大利寬麵炒牛肝菌菇

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮巴西利 只取葉子
    20 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 特級初榨橄欖油
    50 克
  • 新鮮牛肝菌菇 切片
    100 克
    30 克 乾燥牛肝菌, ,溫水浸泡20分鐘,瀝乾水份
  • 新鮮蘑菇 切片
    100 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 1200 克
  • 義大利寬麵 (鳥巢麵)
    300 克
  • 現磨黑胡椒粉
    1 - 2 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 11 g
Calorieën 1659 kJ / 396 kcal
Vetten 13 g
Vezels 5.6 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...