Apparaten en accessoires
四色蔬菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
黑芝麻油20 克
-
薑 切片10 克
-
西洋芹 切段150 克
-
新鮮黑木耳 切絲100 克
-
玉米筍100 克
-
紅甜椒 切絲120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.144 g
Calorieën
308 kJ /
73 kcal
Vetten
5.263 g
Vezels
3.392 g
Koolhydraten
6.235 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan