四色蔬菜

四色蔬菜

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 黑芝麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 西洋芹 切段
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    100 克
  • 玉米筍
    100 克
  • 紅甜椒 切絲
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1.144 g
Calorieën 308 kJ / 73 kcal
Vetten 5.263 g
Vezels 3.392 g
Koolhydraten 6.235 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...