Apparaten en accessoires
壽喜燒牛肉蓋飯
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 人份
Ingrediënten
-
水30 克
-
柴魚片2 大匙
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
熟竹筍 切條(約1公分)50 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)50 克
-
牛肉片200 克
-
蔥 切蔥花5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
50.9 g
Calorieën
1494.6 kJ /
357.6 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
剛剛好的獨享餐
11 recepten
Taiwan
Taiwan