Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 水
- 2 大匙 柴魚片
- 2 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 味醂
- 80 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 50 克 熟竹筍 ,切條(約1公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條(約1公分)
- 200 克 牛肉片
- 5 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1494.6 kJ / 357.6 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 3.9 g