Apparaten en accessoires
紫米飯糰
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
2 人份
Ingrediënten
-
紫糯米 洗淨,和 200 克水浸泡 4 小時或隔夜50 克
-
糯米 洗淨,用清水浸泡 1 小時200 克
-
水500 克
-
油½ 茶匙
-
油條 切小段2 枝
-
肉鬆60 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
494.5 mg
Eiwitten
22.2 g
Calorieën
2864 kJ /
685.2 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
30.9 g
Koolhydraten
110.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
吃早餐囉!
10 recepten
Taiwan
Taiwan