紫米飯糰

紫米飯糰

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 紫糯米 洗淨,和 200 克水浸泡 4 小時或隔夜
    50 克
  • 糯米 洗淨,用清水浸泡 1 小時
    200 克
  • 500 克
  • ½ 茶匙
  • 油條 切小段
    2 枝
  • 肉鬆
    60 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 494.5 mg
Eiwitten 22.2 g
Calorieën 2864 kJ / 685.2 kcal
Vetten 16.1 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 30.9 g
Koolhydraten 110.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...