香菇蛋黃肉包

香菇蛋黃肉包

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 30min
6 個

Ingrediënten

香菇蛋黃肉餡
  • 豬油
    10 克
  • 乾香菇 泡軟,切4等份
    10 克
  • 油蔥酥
    2 大匙
  • 豬絞肉
    230 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
包子麵糰
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 中筋麵粉 多備一些撒粉用
    210 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛奶
    70 克
  • 1 茶匙
  • 鹹蛋黃 每顆切4等份
    3 顆
蒸包子
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 15.3 g
Calorieën 1365.3 kJ / 326.6 kcal
Vetten 12.8 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 34.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...