Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de solomillo de cerdo, en tiras de 1x1x4 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 250 g de setas de cardo frescas en tiras
- 70 g de vino de Oporto
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de mostaza
- 200 g de nata
- perejil fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 538.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4sa 45 dk
Dados de pavo en salsa de setas
40 min
Ternera Stroganoff
1h
Solomillo de cerdo a la naranja
40 min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 Min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4h
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Pollo a la mostaza
30 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 min