Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de solomillo de cerdo, en tiras de 1x1x4 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 250 g de setas de cardo frescas en tiras
- 70 g de vino de Oporto
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de mostaza
- 200 g de nata
- perejil fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 538.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Pollo a la mostaza
30min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Merluza al cava
1h
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45min
Ternera Stroganoff
1h
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 Min