Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite
- 30 g de vinagre
- 1 rabillo de ternera (de 1,5 kg aprox.) sin el nervio central
- 1500 g de agua
- 800 g de patatas harinosas (para puré) peladas y en trozos
Puré de patatas
- 250 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 10 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1284 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 28.55 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 1.75 g
Alternatieve recepten
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Salsa de tomate
40min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Pechuga de pavo rellena
45min
Pollo en pepitoria
45min
Albóndigas con salsa de tomate
45min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Tortitas de patata
45min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3 Std.
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min