Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite
- 30 g de vinagre
- 1 rabillo de ternera (de 1,5 kg aprox.) sin el nervio central
- 1500 g de agua
- 800 g de patatas harinosas (para puré) peladas y en trozos
Puré de patatas
- 250 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 10 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1284 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 28.55 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 1.75 g
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Pollo en pepitoria
45 min
Sabayón
15 Min
Foie de pato
33h
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3h
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35 min.
Caldereta de cordero
50 min