Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
of 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
of perejil fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 2.65 g
- Koolhydraten
- 9.41 g
- Vetten
- 22.17 g
Alternatieve recepten
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de calabacín
25 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Vichyssoise de apio
40 min
Gazpacho
10min
Crema de champiñones
20 min
Crema de boletus
1h 35 min.