Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra Gourmet Hojiblanca La Española
- 4 huevos duros (para decorar)
- 100 g de jamón serrano en dados (para decorar)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomates maduros y rojos, en mitades
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1771 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 13.04 g
- Koolhydraten
- 18.15 g
- Vetten
- 33.19 g
Alternatieve recepten
Ajoblanco
5min
Gazpacho
10 min
Salmorejo para dos
45 Min
Pisto para dos
20 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Tomate frito
25 Min
Salmorejo de remolacha
30 Min
Crema de calabacín
25 Min
Pisto
45 Min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15 min
Alioli
10 min