Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de jamón serrano en dados
- 2 huevos duros
- 50 g de aceite de oliva Suave La Española
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
Para rebozar y freír
- 4 huevos
- 200 g de pan rallado
- aceite de oliva Suave La Española, abundante (para freír)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 312.2 kJ / 74.6 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 130.1 mg
Alternatieve recepten
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40 min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Albóndigas en salsa española
55 min
Pastel de cabracho
2h 50min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 godz. 30 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min
Pan rallado
5min
Tigres
1h