Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 19.32 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Canelones
13h 30min
Vichyssoise
2ωρ. 20 λεπτ.
Fumet de pescado y gambas
20min
Bechamel
15min
Terrinas de foie trufado
74u.
Roux
10min
Claras montadas
5 min
Crema con rape y gambas
30min
Nata montada
10min