Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 19.32 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorada a la sal
35min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones
13h 30 min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Sorbete de limón
8 Std. 30 Min
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Terrinas de foie trufado
74h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Tejas de almendra
12 Std. 50 Min
Claras montadas
5 Min
Bechamel
15 Min