Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de moutarde
- 1 c. à café de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'1/2 citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 999.8 kJ / 242.3 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 165 mg
Alternatieve recepten
Sauce aux champignons
30 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce au poivre
25min
Beurre bordelais
30 Min
Sauce au poivre
25min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce à l'oseille
35 Min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Cailles lardées farcies, sauce forestière
1 Std. 45 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce piquante
35 Min
Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade
40 Min