Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 75 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé
- 50 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
Le caramel
- 150 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 8 - 9 pommes à cuire (Golden, Reine des Reinettes, Braeburn ou Boskoop)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Baba au rhum
4 Std.
Tartelette rustique aux pêches
2 Std. 55 Min
Tarte Tatin
1h
Crumble aux prunes
40 Min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crumble aux pêches et au romarin
45 Min
Tartelette fine aux pommes
3 godz.
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Crumble pomme-cannelle
45 Min
Crumble pommes-framboises
50 Min