Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g di frutti rossi congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
    250 g di ricotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • foglioline di menta fresca per decorare

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 172.4 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 1880 kJ / 449.3 kcal
Vetten 29.8 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 17.6 g
Koolhydraten 43.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...