Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
of 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- farina manitoba q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Farina di cereali o legumi
5 Min
Pane multicereali
17u. 30min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pan Brioche
8 Std.
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Grissini stirati
2h
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26u.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Preimpasto per pane
24h 30min