Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
of 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pan Brioche
8h
Pane alle olive
2h 20 min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pane al latte
2h 20 min
Baguette
4h
Panini alle erbe
3h 5min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane integrale con muesli
4h
Pane all'orzo
2h 45 min
Pane multicereali
17h 30min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min