Apparaten en accessoires
Monte bianco
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 porzioni
Ingrediënten
-
500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
200 g di castagne secche sbucciate
-
500 g di latte intero
-
400 g di confettura di marroni
-
30 - 50 g di Rum (optioneel)
-
20 g di cacao amaro in polvere
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Natrium
43.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1368 kJ /
327 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
10.4 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette
198 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Tortine alla creme brulèe
1u. 5min
Profiteroles
2u.
Crostata alle mele
1u.
Crema inglese
15min
Coulis di frutta
10min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6u. 30min
Bavarese alle nocciole
7u.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3u. 30min
Soufflé al formaggio
55min
Crème caramel
3u. 45min
Crema Bimby ®
45min