Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux per profiteroles
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina di grano
- 3 uova (M)
Salsa al cioccolato e finitura
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzi
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia, fatto in casa o comprato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato
3ωρ. 20 λεπτ.
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Salsa alle arachidi
10 λεπτ.
Lemon Curd
1ωρ.
Pasta choux
2 Std.
Pasta all'uovo
1ωρ.
Dim sum "Shumai" vegetariani
1 godz. 45 min
Piadina romagnola
15 λεπτ.
Struffoli
1ωρ.
Focaccine alle cipolle
35min
Mini-donuts
2u. 45min