Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 400 g di panna, min. 30% di grassi
- 400 g di latte intero di vacca
- 100 g di zucchero semolato
- 1 stecca di vaniglia, tagliata a metà per il lungo
- 3 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e una ciotola di acqua fredda
Coulis di mango
- 1 mango maturo, tagliato a pezzi (circa 350 g di polpa)
- 25 g di succo di lime (½ lime)
- 20 g di acqua
- 10 g di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Mousse al cioccolato
3h 20min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Gelatina di ribes
50min
Café de Paris
30 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Mousse al cioccolato fondente e caramello
4h 30 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 godz.
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6h 40min
Salmone con asparagi e grano
40 Min
Caramelle alla panna
2 godz.