Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish (lievitino)
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, della grandezza di un pisello (1 g)
- 150 g di farina per pane
Impasto principale
- 140 g di acqua, fredda + q.b. per la lavorazione
- 275 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 40 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 30 g di zucchero greggio (o di canna)
- 2 cucchiaini di sale (10-12 g)
- farina per pane per la lavorazione
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 326 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2h
Pane di frumento e farro
12h
Focaccia alle olive
2h 20min
Grissini
2h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20min
Pasta sfoglia veloce
2h
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min