Apparaten en accessoires
Vin brûlé
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porzioni
Ingrediënten
-
100 g di zucchero di canna
-
2 arance 1½ in Stücken
-
1 stecca di vaniglia quer halbiert
-
1 stecca di cannella
-
750 g di vino rosso, secco
-
40 g di rum
-
2 chiodi di garofano
-
2 anici stellati
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
1141.8 kJ /
272.2 kcal
Vetten
0 g
Koolhydraten
32.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Semplice. Fatto. In Casa.
204 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Mix aromatico per raclette
Geen beoordelingen
Guacamole
1u.
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3u.
Curry di zucca
1u.
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Geen beoordelingen
Manzo alla Stroganoff
45min
Rotoli di sushi vegetariani
Geen beoordelingen
Zuppa di pollo con noodle
1u. 35min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Salsa al curry
5min
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Fonduta moitié-moitié
20min