Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- di olio extravergine di oliva per ungere
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto in polvere -
½
cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
of 1 bustina di lievito secco - 500 g di farina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura e finitura
- farina q.b. per spianare
-
200
g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
of 200 g di olive, di qualsiasi varietà, denocciolate - 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini per hamburger
1h 45min
Insalata di pollo al curry
Geen beoordelingen
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10min
Ratatouille
40min
Focaccia con salsiccia
2h
Pizza margherita
2h 10min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Tarte flambé con pancetta
40min
Base per pizza
49 Std. 30 Min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min
Biscotti al caffè
Geen beoordelingen