Cappelletti ripieni in brodo di cappone

Cappelletti ripieni in brodo di cappone

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di petto di pollo a tocchetti (2 cm circa)
  • 100 g di carne di maiale lombo, a tocchetti (2 cm circa)
  • 100 g di mortadella a cubetti (1 cm circa)
  • 100 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
  • 1 uovo
  • 100 g di Parmigiano, grattugiato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
Pasta
  • 500 g di farina + q.b.
  • 5 uova medie
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 3000 g di brodo di cappone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 27.4 g
Calorieën 1904 kJ / 455 kcal
Vetten 22.5 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 38.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...