Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di petto di pollo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di carne di maiale, lombo, a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di mortadella a cubetti (1 cm circa)
- 100 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano, grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta
- 500 g di farina + q.b.
- 5 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 3000 g di brodo di cappone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1h 20 min
Marmellata di fragole
1h 5min
Ciambellone veloce allo yogurt
1h 40min
Involtini primavera
30min
Crostata di marmellata
1h 10min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Cantucci
1h 50min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Tortellini in brodo vegetariani
2h